Prodaja stanova Beograd

Na atraktivnoj lokaciji u Beogradu, mirnom delu opštine Savski venac, u ulici Dobropoljskoj broj 18, prodaju se lux stanovi 46kvm prizemlje, 57 kvm drugi sprat i 57 kvm treći sprat, koji su izgrađeni po najsavremenijim standardima i dizajnu, a u trenutno najvećem kvalitetu gradnje koji gradjevinska struka I tržište nekretnina poznaje.
Objekat se nalazi u jednom od najelitnijih I najtraženijih delova grada. Smesten u jednoj od najmirnijih ulica u ovom kvartu, a pozicioniran je tako da je udaljen od Auto komande 300m, od stadiona FK Partizan­-JNA svega 200m, pasarelom razdvojen on restorana Franš, od osnovne škole 200m, od vrtića 100m, od tržnog centra u izgradnji Delta Planet svega 300m, od Medicinskog fakulteta pasarelom 400m, od Kliničkog centra 600m, sa pogledom sa objekta na Hram Svetog Save i sa jednostavnim izlaskom na autoput.

POPIS OPREME I MATERIALA KOJI JE UGRAĐEN I U STANOVE I SAM OBJEKAT
– Bitno je napomenuti da zgrada ima lift proizvodjača SCHINDLER.
– Postavljen je video nadzor dvorista, garaze i ulaza koji se snima 24h.
– Hodnik je obložen prirodnim kamenom -​­ granit.
– Gilenderi su izradjeni od aluminijuma
– Ulazna vrata svakog stana imaju blind vrata evropskog proizvodjača.
– Stolarija najvišeg kvaliteta materijala aluminijum drvo, sa aluminijumskim roletnama, troslojna, nisko emisiona stakla punjena argon gasom zbog bolje toplotne izolacije.
– Izolacija na objektu je najvišeg standarda I uključuje: “sendvič zid”­- termo blok – ­kamena vuna 10cm­-puna opeka, a završni sloj fasade je pikovan kamen.
– Cela zgrada kao I dvorište su dekorativno osvetljena LED rasvetom.
– Ulazna vrata sigrnosna evropskog proizvodjača, a unutrašnja završno obrađena sa visokim stepenom kvalitetne obrade od punog drveta.
– Instalacioni sistemi i oprema su vrhunskog kvaliteta – optički kablovi za telefonske i internet konekcije omogućavaju neograničen protok informacija.
– Svaki stan je moguće prilagoditi Vašim potrebama, uz pomoć našeg tima inžinjera, arhitekata, dizajnera i dekoratera.

MATERIJAL PREDVIĐEN ZA UGRADNJU U STANOVIMA

– Parket u “S” klasi.
– Grejanje je etazno na struju sa aluminijumskm radijatorima.
– Postoji podno grejanje u kupatilu i kuhinji.
– Svaki stan je osiguran visoko kvalitetnom zvučnom izolacijom ( pre izlivanja košuljice se ugradjuje Azmafon debljine 2cm, pa tek onda
Termosilent), parket je ugradjen I zalepljen visokokvalitetnim dvokomponentim lepkom proizvodjača Unihem nemačkog proizvodjača, I na kraju parket je prelakiran visokosjajnim lakom evropskog proizvodjača.
– Pločice koje su predvidjene za ugradnju su granitne italijanskog proizvodjača.
– Kupatila će takodje biti visoko kvalitetne izrade, sa ugradnim elementima renomiranih proizvodjača, a izdvojili bi Geberit – Monoblok, lavabo I wc šolja proizvodjača Villeroy and Boch.

 

Lux stanovi

Drugi sprat 56kvm i treći sprat 56kvm, 1900e/kvm .


Lux stan Beograd, 101 kvm, duplex, četvoroiposoban, četvrti sprat.
Cena 155000e
.

Prodato