Apartmani Divcibare #2

2

Prodaja apatrmana na Divčibarama. Apartmani Divčibare:

APARTMANI WIND RESORT 

APARTMANI BOMBONJERA

APARTMANI SNEŽNA KRALJICA

KOTA 992

WIND TIM

DIVČIBARE

Divčibare su gradsko naselje i poznato planinsko-turističko mesto grada Valjeva u Kolubarskom okrugu na planini Maljen. Prema popisu iz 2011. bilo je 141 stalno naseljenih stanovnika. Nalazi se 38 km južno od Valjeva, a 107 km od Beograda. To je planinsko polje koje se pruža od Crnog vrha, Paljbe, Golupca do Velikog brda. Nalazi se na visini od 980 m nadmorske visine, a najviši vrh je Kraljev sto– 1.104 m.

Apartmani Divcibare

Apartmani Divcibare

Divčibare imaju dugu istoriju banjskog turizma. Imaju mnogobrojne visove sa koji se pruža neverovatan pogled na Maljen, veći broj planina, Valjevo i okolinu. Golubac, maljenski vis na visini 1044 m je obrastao mešovitom četinarskom i listopadnom šumom. Nekada su šume ovog visa nastanjivali divlji golubovi odakle i potiče ime.[2] Razvijen je i zimski turizam sa dve ski staze.

Kada je reč o turizmu, u pitanju je grana koja je u ovim krajevima zapadne Srbije veoma razvijena, jer se poslednjih godina u turizam značajno ulaže, kako bi se napravili svi potrebni kapaciteti da prime sve turiste koji su raspoloženi da dođu da upoznaju Srbiju i da se uvere da ona može biti značajan turistički centar regiona, koji će biti sve interesantniji narednih godina.

Apartmani Divcibare

Apartmani Divcibare

Divčibare kao značajna turistička destinacija valjevskog kraja danas je u mogućnosti svim posetiocima da obezbedi sve sadržaje, koji su potrebni da se lepo provedu i dožive jednu drugačiju vrstu odmora, koju će dugo pamtiti. Odmor na Divčibarama možete provesti u hotelima kojih u ovim krajevima ima dovoljno da prime sve turiste koji svoje dane odmora žele da provedu baš ovde na Divčibarama

APARTMANI WIND RESORT 

APARTMANI BOMBONJERA

APARTMANI SNEŽNA KRALJICA

KOTA 992

WIND TIM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.